Od

Každý z nás túži bývať v krásnom prostredí. Nie vždy si ale môžeme dovoliť to, po čom túžime a častokrát preto siahame po nekvalitnom nábytku a doplnkoch. Všetko môže byť ale jednoduchšie, keď si včas uvedomíte, že investovanie do lacného nábytku má viac nevýhod ako výhod.

Ak si ale chcete zariadiť moderné bývanie a nevadí vám investovať viac peňazí aj do izolácie balkóna, prečítajte si naše tipy.

Obývačka

Čo sa týka obývacej izby, dôraz klaďte hlavne na výber sedacej súpravy. Konferenčný stolík a ani obývacia stena nemusia byť tie najluxusnejšie. Na sedacej súprave ale budete sedieť. Budete potrebovať, aby bola pevná, pohodlná a aby sa po krátkej dobe nevysedela. Odporúčame vám vyhýbať sa pružinovým sedacím súpravám, ktoré sa vysokou životnosťou nemôžu pochváliť. Tak, ako vám bude záležať na výbere protišmykovej terasovej dlažby, tak isto si dajte záležať aj na výbere pevnej sedačky.

Kuchyňa

Pri zariaďovaní kuchyne si vopred zistite, aké výhody má dlažba do kuchyne a či nebude lepšia skôr plávajúca podlaha. Viacerými pozitívnymi vlastnosťami sa ale môže pochváliť dlažba do kuchyne. Je menej náročná na údržbu, čo určite oceníte najmä v neskoršom veku. Ak vám býva zima od nôh, pred kuchynskou linkou oceníte protišmykový behúň. Nezabúdajte investovať do kvalitného riadu. Odporúčame najmä smaltové hrnce, ktoré sú kvalitnejšie a aj po niekoľkých desaťročiach budú vyzerať ako nové.

Spálňa

Najväčšiu investíciu v spálni bude predstavovať posteľ. Rošty, konštrukcia, ale aj matrace vás vyjdu na niekoľko stoviek eur. Na posteli rozhodne nešetrite. Ak investujete do postele vyrobenej z masívneho dreva, počítajte s tým, že najmenej na tri desaťročia máte pokoj. Investícia do masívnej postele sa vám vráti rýchlejšie, ako ste si vôbec mysleli.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi