Od

Poznáme to všetky, chystáme sa na párty, večer s priateľmi, či rande, všetko je perfektné a tesne pred odchodom to všetko pokazíme  neuveriteľne prehnanou vrstvou bronzéru. Čo teraz? Odmaľovať celý make-up a začať od znova? Nie, nie. Beauty expertky nám prezradili zopár tipov ako rýchlo vybabrať s najčastejšími beuaty problémami.

Rozmazaná očná linka.

Čo budete potrebovať?

  • Vatovú tyčinku a krém.

Na opravu jemne rozmazanej očnej linky, bez toho aby ste museli začať od znova,  budete potrebovať len vatovú tyčinku namočenú v kréme na tvár alebo odličovači. Pracujte pomaly, a krok po kroku linku upravte do pôvodného tvaru. Keď skončíte, opatrne opravte očné tiene.

Príliš výrazné líčka

Čo budete potrebovať?

  • Make-up hubku.

Prehnali ste to s bronzérom, alebo farbou na líčka? Nevadí, aj to sa dá zvládnuť. Použite make-up hubku, ktorou ste si predtým nanášali základný make-up. Ostatky make-upu z hubky pomôže prekryť príliš výrazné líčka. Nabudúce sa uistite, že si líčka upravujete pri dobrom svetle a štetec s púdrom pred použitím jemne oklepte.

Pokazená manikúra

Čo budete potrebovať?

  • Vatovú tyčinku a odlakovač.

Na poslednú chvíľu ste si robili manikúru a predtým ako stihol lak zaschnúť sa na istom mieste stihol pokaziť? Veľmi jemne namočte vatovú tyčinku do odlakovača, (ak nemáte rýchlo po ruke, môžete použiť bruško prsta opačnej ruky), nežne prejdite po pokazenej vrstve , tak aby ste nerovnosť zahladili. Na vrch použite rýchlosnúci priesvitný lak.

Typ: Ak potrebujte, aby Vám manikúra rýchlo vyschla, použite studený vzduch z vlasového fénu.

Trblietky po celej tvári.

Čo budete potrebovať?

  • Lepiacu pásku

Pri nanášaní trblietavých očných tieňov sa stala nehoda a trblietky skončili po celej vašej tvári? Nevadí, najlepší spôsob ako ich dostať preč bez použitia odličovača, je kúsok lepiacej pásky. Jemne pásku prikladajte k tvári, trblietky sa nalepia a bez väčšej námahy je problém vyriešený.

 

Príliš veľa parfumu

Čo budete potrebovať?

  • Čistý lieh

Môže sa  Vám zdať, že dať na seba parfum je tým najjednoduchším krokom celého skrášľovania. Veľmi ľahko sa však môže stať, že to s parfumom preženiete, čo si uvedomíte až keď je už neskoro. Ak sa vám zdá, že voniate až príliš, namočte odličovací tampón do čistého liehu a jemne ním prejdite krk a zápästia pre zriedenie molekúl vône.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi