Od

Nestihli ste letnú dovolenku alebo túžite po romantickom úniku z reality s vašim partnerom? Máme pre vás tip na miesto, ktoré je ako stvorené pre romantiku vo dvojici.

Dolieha na vás jesenná únava? Máte za sebou stresujúce obdobie? Potrebujete obnoviť iskru vo vašom vzťahu alebo jednoducho hľadáte relax v pokojnej atmosfére? Ak ste na ktorúkoľvek z vyššie zmienených otázok odpovedali áno, určite by ste ocenili výlet do jednej z najromantickejších destinácii v Európe – do Toskánska.

tgf0BuHPxXaxOPU6TfazJOuZhMrhd6eX2xV-MiPxDOQ,bENzVT2ZWrp_Y-SwHEGX5bw-2hp66q503WmpvAumnVM

O tom, že Taliansko nie je len Lignano sa už veľa ľudí presvedčilo. Taliansko v sebe skrýva viacero nádherných miest, medzi inými aj kraj, ktorý vyzerá ako z gýčovej krajinky amatérskeho maliara. Všetky stereotypy pri idealizovaní krajiniek sú v Toskánsku realitou. Nádherné západy slnka, farebné pohľady na krajinu aj rázovité uličky historických miest máte v Toskánsku ako na dlani.

VIrPgBpKWLPTaaQgWd9vGXDgpjnm0Xpv0xh00QVHMj4,sNO1LF7pOcXh0yF2ICLEnfMWZ_oHJhyMT1sJHBh1_-k

Desať hodín jazdy od Slovenska nájdete nádherné rozsiahle vinohrady, starodávne mestá ako stvorené pre romantické prechádzky ruka v ruke s vašou láskou alebo na pohodové jazdy bicyklom po prírode.

hAFbhDxxZOtuF3YPQyNBUfh1avqe0Vb-XGnHNtR8Q60,onW6KK8K48lz4z4O1Cc_tIRMN7QT-lKviWDqHoe8gSE

Okrem vína, je Toskánsko miestom vychýrenej gastronómie a najmä fenomenálnej zmrzliny.

rQInTSrYT0G82T1Twvh9dEMyaW8x7tez0rw0Uytai9E

Ceny ubytovania, jedla aj vstupy do pamiatok sú v Toskánsku celkom priaznivé na to, aký zážitok vám poskytujú. Okrem toho je Toskánsko na jar a na jeseň rovnako pôvabné, ako v hlavnej sezóne ale cena ubytovania je podstatne nižšia.

DiZDhChENQqChhtd5oQy1iQiTh0wf6GOijEdz2LMZDI,IB7Ht7Zkdfg_AKTQwAZUmTYoGYb-SOUOEocKDn5rTHY

Ak ste single a nie ste s týmto stavom stotožnení, do Toskánska nechoďte, zamilované páriky na každom kroku by vás mohli deprimovať. Ak však hľadáte romantický únik z reality a nemáte zrovna chuť alebo rozpočet na návštevu exotických rajov, Toskánsko by mohlo byť pre vás ideálne. Nie len, že je dostupné ale romantika na vás v Toskánsku dýcha na každom kroku. A ak iskru vo vašom nerozhorí toto miesto, je situácia vážna.

 

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
O autorovi

Jeden komentár

  1. Ema / 22 septembra, 2015 at 6:51

    Krása!

Komentáre nie sú povolené.