Od

Film Schindlerov zoznam získal 7 Oscarov. Schindeleho minerály by si ich za svoje účinky na ľudský organizmus zaslúžili tiež. Ak ste o tomto doplnku stravy doteraz nepočuli a nečítali, teraz máte tú možnosť.

Čo prípravok obsahuje?

Schindeleho minerály predstavujú súbor vysokofrekvenčných minerálov, ktoré vyživujú a energizujú bunky v tele a udržujú ho tak v prirodzenej rovnováhe. Okrem mikroprvkov obsahuje aj rovnako dôležité makroprvky ako draslík, horčík, vápnik, sodík, fosfor, síru a chlór. Práve ich nedostatok v tele spôsobuje vznik rôznych chorôb, ktorých šíreniu napomáha aj zlý stav črevnej mikroflóry. Všetky tieto momenty Schindeleho minerály dokážu riešiť, čo potvrdila aj nezávislá univerzitná štúdia.

Ako ho užívať?

Ako vyzerá tento prípravok? V zásade ide o mletú kamennú múčku, ktorá obsahuje vysoký podiel minerálov. Na to, aby sa prejavili jej pozitívne účinky, stačí dospelému človeku užívať množstvo zodpovedajúce jednej čajovej lyžičke rozmiešanej vo vode či inom nápoji. Už po pár dňoch užívania Schindeleho minerálov dochádza k úprave pravidelnosti stolice a detoxikácii organizmu, čo sa prejaví na zlepšených pečeňových testoch. V horizonte niekoľkých týždňov potom dochádza k celkovej revitalizácii organizmu, k zlepšeniu výkonnosti a priebehu ekzémov a alergií.

Na pleť, do kúpeľa, aj na kvety

Schindeleho minerály majú mnohoraké využitie. V kombinácii s lyžicou medu a jedným žĺtkom vytvoríte pleťovú masku, ktorá pomáha proti vráskam. Špeciálnym roztokom, tvoreným 500g minerálov a horúcej vody, si môžete ozvláštniť tiež kúpeľ. Bude blahodarne pôsobiť proti únave aj reumatickým bolestiam. Zmes minerálov však prospeje aj rastlinám. Každého pol roka stačí ich okolia posypať jednou lyžicou prípravku a zaliať vodou.

Viac na najtelo.com

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi