Od

Niežeby sme vás vyháňali z pohodlia domova, aj keď našou snahou je vás nalákať na letnú dovolenku. Popíjať kokteily na pláži, zahrať si plážový volejbal, plaviť sa na lodi, zbierať mušle. Ešte stále nič?

Čo tak si len oddýchnuť a nič nerobiť? Už ste povolili? Ak áno, tak berte sandále a vyrážame!

Listujem v katalógu, len ceny ma odrádzajú

Pri pohľade na horibilné ceny v katalógoch jednotlivých cestovných kancelárii sa vám až vlasy zježia. Kde nájsť tú správnu cestovnú kanceláriu, ktorá vám umožní ísť na dovolenku bez toho, aby ste museli  nejaký ten týždeň hladovať? V cestovnej kancelárii Tip Travel ste na správnom mieste. Dovolenka od cestovnej kancelárie Tip Travel vás zavedie do takých zákutí sveta, o ktorých ste minulé roky len snívali. A najmä za dostupnú cenu. Tak poďme nahliadnuť do ich ponúk.

Na špičke talianskej čižmy

Ideálnym miestom na dovolenku je Kalábria. Kalábriu môžeme nájsť až na južnom konci Apeninského poloostrova. Od Slovenska je to síce autom ďaleko, práve preto by ste sa mali obrátiť na cestovnú kanceláriu Tip Travel. Kalábria je oblasťou viníc, takže bolo by hriechom odmietnuť kvalitné vínko. Vaše chuťové poháriky by vám boli vďačné. Ak si chcete užiť prechádzku po okolí, tak sa  zatúlajte medzi krásne citrusové háje, ktoré vás tiež omámia svojou vôňou. Máte záujem aj o kopce? Neobávajte sa, Kalábria sa nachádza v hornatej časti južného Talianska, takže pohľad na krištáľovo čisté more a pláž bude ohromujúci. O toto chcete prísť? Dokonca aj o možnosť sa potápať a vychutnávať si pohľad na koraly a koralové pobrežie?  Neváhajte sa objednajte si zájazd na južný cíp Talianska. História oblasti a krásne pláže si vás ihneď získajú. Len si nezabudnite pribaliť plavky, veď sa nebudete predsa kúpať nahý.

Ženy, nezabudnite si pribaliť plavky

Pri balení kufrov si nezabudnite pribaliť plavky, v ktorých budete kráľovnou pláže a pritiahnete pohľady aj krásnych Talianov. Celé plavky zahoďte do koša a poobzerajte sa po dvojdielnych plavkách od značky Clematis. Zvýraznia vám prsia a nohavičky vám sadnú ako uliate, jednoducho sú to plavky pre každú ženu. Nemusíte sa obávať, že sa vám roztrhnú pri bláznení v mori. Spoľahnite sa na Clematis.

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
O autorovi