Od

Zimné obdobie je pre náš organizmus veľmi náročné obdobie. Nízke teploty, výkyvy medzi nočnými a dennými teplotami a všadeprítomné vírusy a baktérie dokážu ohroziť náš komplet celý imunitný systém. Aby sme však zvládli toto zimné obdobie, okrem správnej životosprávy a vrstvenia by sme mali skúsiť výživové doplnky, ktoré chránia náš organizmus.

L- lyzín

Výživový doplnok od Kompavy, ktorý by nemal chýbať v každej domácnosti. Lyzín je aminokyselina, ktorá sa v organizme zúčastňuje viacerých metabolických procesov a procesov pri obnove buniek. Tento výživový doplnok okrem lyzínu obsahuje aj vitamín B6 a výťažky echinacey purpurovej, ktorú určite veľmi dobre poznáte.

Vyskúšajte kapsule L lyzínu, ktorý prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému a chráni organizmus pred vírusmi.

Užívajte ho vždy ráno, najlepšie nalačno. Odporúčame zapiť väčším množstvom čistej neochutenej vody.

Fytosója

Odborníci odporúčajú užívať fytosóju v období menopauzy. Ak do tejto skupiny žien patríte, čím skôr si tento výživový doplnok zaobstarajte. Tento výživový doplnok obsahuje tieto zložky- vápnik, izoflavóny, vitamín D, vitamín K2 a rastlinnú kapsulu. Obsahuje aj sóju, preto ak ste alergické na sóju, užívaniu tohto výživového doplnku by ste sa mali vyhnúť.

Naše telo potrebuje pomoc výživových doplnkov. Samozrejme, nesmiete kombinovať piate cez deviate. Je potrebné zvážiť, ktoré momentálne potrebujete.

L lyzín by ste mali užívať práve v tomto období – v zime, kedy je náš imunitný systém náchylnejší.

Pre ženy, ktoré trápia problémy týkajúce sa menopauzy, máme zase v ponuke fytosóju.

Viac výživových doplnkov, ktoré vám môžu pomôcť, nájdete na stránke vitama.sk. Každá z vás si tam nájde to svoje. Niekedy musíme pomôcť svojmu imunitnému systému práve užívaním zdraviu prospešných výživových doplnkov.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi