Od

Mamičky malých dojčiat sa určite dopočuli o problémoch s prijímaním laktózy a o problémoch dojčenskej koliky. Tieto problémy môžu spôsobiť výrazné komplikácie vášmu bábätku a práve preto by ste sa im mali snažiť vyvarovať. Prinajlepšom by ste mali nájsť pomoc. V staršom veku dokážete vášmu dieťatku pomôcť pri vzdelávaní tým, že ho prihlásite na niekoľkotýždňový kurz angličtiny pre deti. V mladšom veku si však budete musieť poradiť sami a práve preto je potrebné dozvedieť sa viac o dojčenskej kolike a intolerancii laktózy.

Čo je to dojčenská kolika?

Príčiny dojčenskej koliky bývajú rôzne. Je problematické tento pojem definovať. Môžeme si však spomenúť typické príznaky, ktoré vám pomôžu rozoznať dojčenskú koliku od iných problémov. Medzi najčastejšie príznaky detskej koliky patria:

  • intenzívny plač dieťatka,
  • plynatosť,
  • silné červenanie tváričky,
  • priťahovanie nožičiek k brušku,
  • vyvrátenie očí smerom nahor.

 

Podľa týchto príznakov zistíte, či vaše dieťatko trpí detskou kolikou alebo sa jedná o obyčajný plač. Odporúčame vám zistiť si informácie o tomto probléme na stránke detskekoliky.sk.

Problematická intolerancia laktózy

Neznášanlivosť laktózy vie vášmu dieťatku spôsobiť veľké problémy. Problematická intolerancia laktózy je neschopnosť organizmu tolerovať mlieko a mliečne výrobky. Predstavuje nadmerné množstvo enzýmu laktáza v organizme alebo práve naopak, predstavuje jeho nedostatok. Snažte sa spraviť pre svoje dieťatko maximum. Vyhľadajte pomoc, ktorá pomôže vášmu dieťatku odstrániť tieto zdravotné komplikácie.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi