Od

754465Čo je láska? Jednoznačne sa dá opísať jedným slovom – chémia. Každý kto sa už aspoň raz v živote zamiloval, či už na prvý pohľad, alebo iskra preskočila až časom, tak vie, že milovať je ten najkrajší pocit na svete. Avšak, celý vzťah nestojí len na tom, že prekypuje láskou. V láske na nás vplývajú rôzne atribúty, ktoré sú dôležité, práve pre fungujúci vzťah.

Neha

Jemné pohladenie, bozk alebo objatie. Ak chcú byť dvaja šťastní, mali by veľmi dobre poznať tieto vyjadrenia  nehy. Samozrejme, že do tejto kategórie spadá oveľa viacej podstatných prejavov lásky. Problémy nastávajú, až vtedy, keď si jeden z dvojice začne všímať na druhom skôr negatíva, ako pozitíva. A vtedy sa na niečo ako neha pomyslieť vôbec nedá. Preto je dobré mať po ruke vždy tie naše, „ružové okuliare“ a pozerať sa na svoju milovanú polovičku z tej lepšej stránky, lebo to je práve to ,čo vás na ňom očarilo.

Podstatné radosti života

Láska to nie je len zamilovanie, či pocit, je to hlavne o tom, že cítite, či vám to spolu funguje, alebo nie. Skúste zabudnúť na posteľ a popremýšľajte, koľko toho máte spoločné. Aké máte spoločné záľuby, alebo napr. situácie, ako hádka kvôli tomu, že každý z vás chce robiť niečo iné, vy vôbec nepoznáte, tak vtedy máte dobrú perspektívu na fungujúci a dlhotrvajúci vzťah.

Tolerancia

Krátke slovíčko, ale veľmi podstatné. Tiež patrí medzi jeden z dôvodov, kvôli ktorému to medzi partnermi škrípe. Jednoducho – ak neviete, alebo nedokážete tolerovať záujmy svojej polovičky, tak v takomto vzťahu šťastie veru nehľadajte. Začína to krátkymi hádkami, ktoré netrvajú hodiny, ale po čase vás to začne unavovať a nastane – výbuch! Samozrejme, že vtedy ste ochotný povedať hrdo všetko, čo máte na srdci , a takáto “menšia“ explózia názorov skončí zvyčajne odcudzením sa partnerov. A preto vždy dobre popremýšľajte, čo za slová máte na jazyku.

Zodpovednosť

Nie je nič lepšie, keď sa môžete s plnou dôverou spoľahnúť na svoju polovičku. Zodpovednosť, spoľahlivosť, patrí medzi prvé hlavné body perspektívneho páru. Ak máte svoj rebríček hodnôt nastavený v správnom poradí, tak by si vás mala vaša polovička nepretržite strážiť. Nezabúdajte, že nie len zamilovanosť je to, JEDINÉ podstatné pre vzťah, ak plánujete s vašou láskou napríklad aj budúcnosť.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes