Od

Kabelky sú pre každú ženu neodmysliteľným doplnkom šatníka. Či už mála, veľká každejh z nás slúži aj ako úkryt pre každodenné potrebnosti. Priznajme si, že občas aj tie naše “maličkosti“ môžeme nazvať, aj ako zbytočnosti. Avšak to, čo sa nachádza v našej kabelke o nás prezrádza ďaleko viacej. Štýl kabelky hovorí o vkuse ženy, spôsob akým ju nosí dokonca odhaľuje aj niektoré vlastnosti danej osoby

 

Viacej tašiek, či kabeliek

“Niekedy menej je viac“ – táto fráza v tomto prípade neplatí. Niekomu sa môže zdať, že nosenie viacero kabeliek naraz je nepraktický spôsob, ale na druhej strane môžeme povedať, že v danej situácií sa môžeme ľahšie rozhodnúť, ktorá sa k nášmu outfitu najviac hodí.

„Takáto žena ale už na prvý pohľad pôsobí unavená, vyčerpaná a v zhone. Čím viac kabeliek má, o to viac môže pôsobiť ako dáma, ktorá rozhodne nemá času nazvyš a žije tak trochu v chaose“.

Zavesená na ruke

Do tejto kategórie patria ženy, ktoré rady nosia svoju kabelku len tak prevesenú na predlaktí. Podľa odborníkov na reč tela to o ženách prezrádza to, že chcú dať dámy najavo svoj majetok, aby sa ním mohli prezentovať pred ostatnými. Taktiež takýmto spôsobom dávame najavo okoliu svoj pocit nadradenosti. Tento štýl nosenia kabeliek najviac preferujú celebrity.

Ležérne v náručí

Ženy v tomto štýle nosenia kabelky sú veľmi cieľavedomé. Často ich nosia jednoducho v jednej ruke, nestarajú sa ani tak o to, ako kabelka vyzerá, ale hlavnou podstatou je to, že je praktická. Podľa prieskumu u mnohým žien najvyužívanejší spôsob nosenia kabeliek.

Cez rameno

Veľmi praktický a všedný spôsob ako si “ obliecť“ kabelku a vyraziť niekam na večierok, alebo len tak na prechádzku. Ďalej poukazuje na to, že takýto štýl hovorí o nedostatku opatrnosti danej ženy. Alebo inak povedané – “nemám kontrolu nad svojím životom“.

Nosenie “cez hlavu“

Tento štýl je medzi ženami asi najpohodlnejší, ale pozor! Nemusí to vždy  vyzerať aj elegantne. Najčastejšie tento spôsob preferujú mladšie dievčatá, ale takýmto štýlom by sme napríklad na prijímacom pohovore do práce neuspeli. Podľa odborníka na reč tela tým dávajú najavo svoj ľahostajnejší prístup k rôznym veciam.

Štýl aktovka

Niekedy je najjednoduchší spôsob si zobrať kabelku len tak do ruky,  ako aktovku. Takýto štýl nosenia kabeliek platí najčastejšie u žien podnikateliek. Patria medzi ne tie ženy, ktoré musia často nosiť pri sebe viacej potrebnejších vecí. Taktiež na prvom mieste je skôr praktickosť, ako vzhľad.

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes