Od

Každý rozchod nás na určitú dobu vyvedie z miery. Či sa všetko ustáli a ako rýchlo však záleží predovšetkým na vás. Niektorí ľudia jednoducho nevedia vydržať bez partnera a bezhlavo skáču z jedného vzťahu do druhého. Má to však vôbec zmysel?

Vytriezvenie

Keď ukončíte jeden vzťah, nezávisle od toho, akú máte povahu, potrebujete čas na vytriezvenie. Rozchod je aj pre tú najsilnejšiu ženu veľký šok, veľká zmena, ktorú potrebuje vstrebať, aby mohla potom ďalej fungovať a byť šťastná. Do ďalšieho vzťahu by ste sa mali púšťať, až keď opäť nadobudnete stratené sebavedomie a s rozchodom budete stotožnená. Muži vám môžu hovoriť tie najkrajšie citáty o láske, ale nesmiete zabúdať, že to nie je všetko.

Blížite len sama sebe

Zamyslite sa, stojí za to vstupovať do vzťahu, keď vás trápi ešte predchádzajúci skrachovaný vzťah? Uvedomte si, že blížite len sama sebe a aj keď si budete nahovárať, že všetko je v poriadku, nič nie je v poriadku. Možno už snívate o tom, ako vás muž požiada o ruku. Je však ešte priskoro na takéto čosi myslieť. Pomaly ďalej zájdeš a aj v tomto prípade to bude platiť.

Chvíľková záležitosť

Neskáčte zo vzťahu do vzťahu, pretože takéto vzťahy nebudú mať budúcnosť. Sú to len chvíľkové záležitosti a púšťate sa do nich len preto, lebo chcete zahnať samotu alebo vám nebodaj chýba sex. Priznajte si to sama pred sebou. Aj keď ste sa možno s niekým zoznámili v Bratislave, kde ste boli na výlete, poznáte sa len chvíľku a musíte sa najprv bližšie spoznať, aby ste si mohli spolu niečo začať.

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
O autorovi