Od

Váš sexuálny život nie je to čo býval, keď ste boli mladý. Chcete si ho spestriť, ale ste skeptický voči sexuálnym pomôckam? Ste muž a nedokážete svoju manželku uspokojiť? Kašlite na blbé reči a pohľady okolia a vyberte sa do obchodu so sexuálnymi pomôckami.

Hanbím sa za to

Nebojte sa, nie je to žiadna hanba. Vekom vaša sexuálna aktivita upadá. Ste vyčerpaný a vystresovaný z práce, vaša manželka žiada sex a vy sa nezmôžete na nič? Skúste ju prekvapiť a kúpiť jej sexuálnu pomôcku na jej uspokojenie. V žiadnom prípade jej nezaobstarajte ďalšieho chlapa! Na internete, ale aj v obchodoch s erotickými pomôckami nájdete široký sortiment erotických hračiek, ktorý by vám uspokojoval manželku aj po celý rok a vy by ste nemuseli vyvinúť žiadnu aktivitu, len si viac siahnuť do vrecka. Samozrejme, to je všetko sci fi. Dávajte si však pozor, aby takáto vaša nečinnosť nespôsobila problémy v manželstve. Lebo nikdy neviete za ktorým rohom stojí milenec vašej partnerky. Niežeby vás vaše ženy podvádzali, ale buďte obozretný. Nezaškodí byť opatrný.

Ženy traste sa, prichádza vibrátor.

Uspokojenie v podobe vibrátora

Vibrátor je stará známa pomôcka. Tak prečo si nevybrať vibrátor pre vašu partnerku ? Možno vám bude vďačná. Ak náhodou cestujete na služobné cesty, alebo dlhšie pracujete, vaša žena si môže doma zatiaľ užívať s kamarátom vibrátorom, bez toho, aby ste mali, vy muži,  divný pocit. Cítite sa pre to trápne? Veľa mužom, ale aj ženám vadia sexuálne pomôcky, ale mnohým aj oživujú vzťah. Takže nebojte sa vhupnúť do sveta sexuálnych pomôcok a užívať si s nimi. Ak sa hanbíte pred predavačkami sexshopov, vyhľadajte si na internete stránku erotickashow.sk. Tam nájdete v ponuke množstvo vibrátorov, či už gumené, latexové alebo silikónové. Neváhajte, klikajte a užívajte si.

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
O autorovi