Od

Dnešné mladé ženy si chcú materstvo a materskú dovolenku uľahčiť a na internete hľadajú pomôcky, ktoré im pomôžu zvládať starostlivosť o malého človiečika. Trh s detským tovarom je široký a určite ste si všimli, že šatky na nosenie detí sú medzi modernými mamičkami obľúbené.

Zvládate viaceré činnosti naraz

Ak potrebujete navariť, povysávať alebo umyť dlažbu a zároveň máte doma malého drobčeka, ktorý si vyžaduje neustálu pozornosť, práve vtedy vám môže pomôcť pevná šatka na nosenie. Je vyrobená z kvalitnej pevnej látky, ktorá udrží vaše bábätko a zároveň neohrozuje jeho zdravotný stav. Dôležité je ale naučiť sa, aký je postup ukladania dieťatka do týchto šatiek. Keď sa to naučíte, nič vám už nebude brániť v nosení bábätka a staraní sa o domácnosť.

Ak budete používať šatku na nosenie, odľahčíte vaše ruky a zároveň zvládnete viaceré činnosti naraz.

Lenny Lamb

Zo všetkých značiek šatiek vám jednoznačne odporúčame babyšatky Lenny Lamb. Môžete si vybrať z viacerých farebných prevedení a budete mať istotu, že vaše dieťatko udržia. Sú mäkučké, voňavé, poddajné a sú vhodné nielen pre novorodencov, ale aj pre staršie detičky.

Kontakt matky s dieťaťom

Kontakt matky s dieťatkom je veľmi dôležitý už od narodenia. Mamičkám hneď po pôrode prikladajú dieťatko na kožu. Kontakt koža na kožu vplýva na celkový vývoj dieťatka. Je dokonca dokázané, že pravidelným nosením detičiek v babyšatkách sú deti pokojnejšie, lepšie spinkajú a sú menej mrzuté. Navyše vám tieto šatky poskytnú pohodlie aj pri kojení a dieťatko chránia pred zvedavými pohľadmi okoloidúcich. Nemusíte tak bežať domov nadojčiť svoje dieťatko, ale môžete ho nadojčiť kedykoľvek bude potrebovať – aj vtedy, keď budete na prechádzke.

Šatky na nosenie bábätka vám odľahčia chrbticu, ruky a zvládnete aj dlhšie prechádzky v náročnejších terénoch s dieťatkom pri sebe. Ak plánujete ísť na prechádzku a plánujete dieťatko uložiť do babyšatky, obliekajte si pohodlnú tuniku pre moletky. Zakryje vaše popôrodné kilogramy a umožní vašej pokožke dýchať.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi