Od

Aby muž a žena boli vo vzťahu šťastní, musia sa vzájomne priťahovať. Mnohé páry však napriek fyzickej príťažlivosti majú sex až po uzavretí manželstva. Na tom by nebolo ale nič zlé. Viete však, že sú aj páry, ktoré aj po uzavretí manželstva nemajú sex? Pravdepodobne majú strach, že sa ich dokonalý vzťah sexom pokazí. Pravdou však je, že bez sexu vzťah nemá budúcnosť. Zároveň si musíte uvedomiť, že vzťah nestojí len na sexe.

Obavy

Ak je to váš prvý partner, pochopiteľne, že máte obavy, že keď začnete svoj intímny život, že sa to razom medzi vami pokazí. Nesmiete však nad týmto vôbec rozmýšľať. Samozrejme, že vám musí záležať na tom, či medzi funguje chémia. Ak však na to budete nepretržite myslieť, vášmu vzťahu to nepomôže, skôr naopak, uškodí. Uvedomte si, že odkladanie intímneho života na vedľajšiu koľaj môže vášho muža odohnať k inej žene a to určite nechcete. Ak je pri vás váš partner, otvorte si fľašu vína značky Primitivo, oblečte si sexy spodnú bielizeň a pritúľte sa k svojej láske.

Zdravotné problémy

Jedinou výnimkou môžu byť zdravotné komplikácie vaše, alebo vášho partnera. Partnera môžu dlhodobejšie obmedzovať problémy s erekciou, ktoré sa dajú ale vyriešiť. Vás môžu potrápiť vaginálne mykózy, ale aj genitálne bradavice. Keď sa však vyskytne akýkoľvek z týchto problémov, váš partner o tom musí vedieť. Nesmiete to pred ním zatajovať.

Viagra

Vzťah bez sexu nemá budúcnosť. Časom si jeden z partnerov nájde druhého partnera, s ktorým bude viesť aj sexuálny život. Ak ste prestali mať chuť na sex, poprípade sa ho bojíte mať, pomôžte si Viagrou.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi