Od

1194140-img-hotel-paradise-hotelparadise-cropZapnete svoju televíziu, to že je práve reklama nie je nič prekvapujúce, ale práve reprezentujú reláciu, kde má možnosť sa prihlásiť mladý človek, iba v tom prípade, ak je krásny a má dokonalý vzhľad. Do tejto ponuky spadá aj strávenie niekoľkých mesiacov v Dominikánskej republike. Nie, nie je to žiadny inzerát na prácu v zahraničí ba práve naopak, môžete vyhrať nejaký ten milión a ukazovať slovenským divákom, že aj vy si viete užiť dovolenku a ešte k tomu zadarmo. Verným fanúšikom reality show sa hneď vybaví názov. Áno, Hotel Paradise, kde sa išli mladé slečny poukazovať slovenskému národu a taktiež svalovci nájsť si zjavne svoju vyvolenú. Je to cesta ako sa dostať do šoubiznisu? Jednoznačne! „Vyššiu“ vrstvu (vyhasnutých) hviezdičiek u nás tvoria tváre z reality show. Niektorým samotná show nestačila, tak ako ďalší pokus dostať sa na titulky je tu vyzliecť sa za 8 eur alebo účinkovať v ďalšej smiešnej show.

V dnešnej dobe máte aj to šťastie sa s nimi stretnúť , keď sa  chcete ísť niekam zabaviť. Ako je to možné? Totižto tieto „celebrity“ sa taktiež rovnako chcú zabaviť ako vy a byť hviezdami večera. Samozrejme za to všetko si nechajú celkom slušne zaplatiť a Vás sa čaká noc plná zábavy. Priznajme si kto sa nezasmeje na farmárskej rodine (Bučkovci), ktorí prídu do discobaru? Na druhý deň pobaví ešte viac fotoreport z danej akcie.

mama-ozen-ma_pic

Momentálne je v kurze hľadať svojmu synovi prostredníctvom médií priateľku/manželku. Po zapnutí tohto programu nevie človek, či sa má smiať alebo plakať. Je naozaj ich úlohou pomôcť alebo zosmiešniť účinkujúcich? Najdôležitejšia je sledovanosť, veď z vlastnej skúsenosti si pozriete nudnú zoznamku alebo vtipné Mama ožeň ma? Niekedy sa človek udivuje, čo všetko je možné predviesť pred kamerou. Nedávno sme mali príležitosť  vidieť buď psychicky narušenú ženu alebo Ľubku s vyšším promile v krvi. Neviem, čo je teraz horšie. Skúste spočítať koľko sa takýchto relácií odvysiela za rok. Myslím, že by sa Vám to kľudne zmestilo na desať prstov.

Žeby sa Slovensko chcelo priblížiť americkým reality show? Všetko tomu nasvedčuje, ale s veľmi komickým nádychom. Príkladom je Farmár, hľadá ženu. V slovenskej verzií vystupujú farmári, buď alkoholici alebo muži bez akýchkoľvek základných hygienických návykov. Teraz si to porovnajme s úrovňou amerických farmárov. Jednoducho čistá parióda na americké reality show na čele s Martinkou z Turca. Celebrity z novín je možno stretnúť už na každom rohu, koľké šťastie…

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes