Od

Keď ste sa rozhodli založiť si s partnerom rodinu, museli ste opustiť svoju prácu a naplno sa venovať deťom, ale aj domácnosti. V posledných rokoch však mnohé mamičky neuvažujú len o skoršom nástupe do práce, ale aj o podnikaní.

Dá sa to popri deťoch?

Určite ste sa najprv samy seba pýtali na to, či sa to dá popri deťoch. Dá! Samozrejme, že podnikanie si bude vyžadovať čas a ten potrebujete aj pri starostlivosti o svoje deti. Rozbehnúť niečo vlastného sa vám nepodarí bez pomoci partnera a blízkej rodiny, ktorí vám nielenže pomôžu vybaviť potrebné dokumenty, ale postrážia vám deti, keď náhodou pôjdete na nákup potrebných tonerov Canon do tlačiarne, na stretnutie s firemnými partnermi a pod.

Privyrábanie popri materskej

Ako sa teda motivovať na rozbehnutie vlastného podnikania popri deťoch? Zorganizujte si čas, aby ste ho trávili aj s rodinou, ale aby ste nezanedbávali ani svoju firmu. Popri deťoch, konkrétne na materskej dovolenke, si môžete privyrábať napríklad tvorením hand made výrobkov. Ak rada tvoríte a chcete si aspoň trošku prilepšiť, vyskúšajte niečo takéto. Na začiatok bude stačiť, ak si vytvoríte fan page stránku na sociálnej sieti Facebook, kde sa združuje azda najviac ľudí. Aj firmy, ktoré sa chvália tým, že predávajú pomerne lacné tonery, majú fanpage stránku. Prečo by ste ju teda vy nemali mať? Na začiatok vám to pomôže. Ak budete chcieť rozšíriť svoj biznis, založíte si živnosť a môžete sa začať venovať tomu, čo vás baví.

Plňte si svoj sen, keď viete, že váš nápad sa ujme. Načo chodiť do zamestnania, ktoré vás nenapĺňa, keď si môžete zarábať tým, čo máte rady?

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes
O autorovi