Od

Slovensko má čo ponúknuť aj tým najnáročnejším z nás. Cez leto utekáme do zahraničia k moru, pričom práve naša krajina má toľko skvelých miest a zákutí, ktoré by sme aspoň raz za život mali navštíviť. Okrem krásnych hôr sa môžeme pochváliť bohatých výberom kúpeľov, ktoré si pochvaľujú nielen Slováci, ale aj zahraniční turisti. Doprajte sebe a svojim milovaným ozdravujúci wellness pobyt aj počas letných mesiacov.

Minerálna voda na kĺby a stuhnuté svalstvo

Ak máte sedavé zamestnanie, alebo vás trápia problémy s pohybovým aparátom, mali by ste pravidelne chodievať na niekoľkodňové pobyty do kúpeľov. Pobyty v kúpeľoch prospejú nielen vášmu mozgu (zbavíte sa stresu a oddýchnete si po psychickej stránke), ale rozhýbete stuhnuté svalstvo a minimalizujete problémy s chrbticou a kĺbmi. Minerálna kúpeľná voda priaznivo vplýva nielen na pohybový aparát.

Vyberajte si kúpele podľa toho, čo sa kde lieči

Každé kúpele na Slovensku majú špecifické zameranie – niektoré sa zameriavajú hlavne na pohybový aparát a niektoré zase na kožu, ženské veci a pod. Ak máte zdravotné komplikácie určitého typu, nájdite si kúpele, ktoré vám tieto zdravotné komplikácie budú môcť liečiť.

Ak vás trápia choroby pohybového ústrojenstva, choroby z povolania, ženské choroby, alebo nervové choroby, vyberajte si obľúbené Kúpele Bojnice. Patria k najobľúbenejším a najznámejším kúpeľom na Slovensku a v ich okolí nájdete množstvo krásnych miest, ktoré by ste si nemali nechať ujsť. Okrem krásneho areálu kúpeľov vás zaujme zámok, ZOO a Múzeum praveku.

Pozrite si zaujímavosti v okolí

Pár dní oddychu vám jednoznačne prospeje. Ak potrebujete vypnúť a chcete si na chvíľu oddýchnuť od povinností a práce, rezervujte si wellness pobyt už hneď teraz. Doprajte si informačnú diétu a choďte i oddýchnuť do slovenských kúpeľov s kvalitnými procedúrami a parádnym saunovým svetom. Keď budete mať voľno medzi procedúrami, pozrite si zaujímavosti v okolí. Ak vám bude priať počasie, požičajte si dobrý mestský bicykel a pozrite si krásy okolia.

Rezervujte si wellness pobyt aj teraz v lete. Uvidíte, nebudete to ľutovať!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi