Od

pagp12Ak počas leta túžite zažiť zábavu, slnko a more, chorvátske mesto Novalja na poloostrove Pag si určite zamilujete! Neďaleko tohto mestečka sa totižto nachádza populárna pláž Zrce. A čím je táto pláž taká preslávená? Nie len krásnym a čistým morom, kde určite nestupíte na morského ježka či inú potvoru, no hlavne bohatým klubovým životom. Na pláži sa totižto nachádza niekoľko naozaj vychytených klubov. Samozrejmosťou sú plné bary, či dokonca bazény priamo v kluboch. Na tejto pláži sa žije od rána do neskorej noci. Preto si myslím, že toto miesto je rajom na zemi pre každého, kto si chce život poriadne užiť!
Poobede býva vstup do väčšiny klubov zdarma, takže ak vás prestane baviť vystavovať svoje telo slnečným lúčom, stačí sa postaviť z deky, prejsť zopár krokov a už tancujete v dave super naladených ľudí.

A čo musíte vyskúšať?

img4901eJUMBO COCTAIL v najrôznejších farebných variantoch a príchutiach. Čo to vlastne je? Je to osviežujúci a samozrejme alkoholický drink vo veľkom 1L pohári. No a na pite sa používajú farebné slamky.

POOBEDNÚ ŠOU v každom klube to žije nielen ZRCE-Beach-Novalja-Croatia-3cez noc, ale aj cez deň. Vyšantiť sa v bazéne spolu s ostatnými, nechať sa postriekať šampanským a sledovať krásne tanečnice? Tak vitajte v raji… Hlavne mužské polovičky si to určite užijú.
VANJI JAMPING sa tu skáče z obrovského žeriava a rovno nad morskou hladinou. Viete si predstaviť ten úžasný pohlaď na pláž, more a kluby z takej výšky? Určite odporúčam.
No a samozrejme je tu množstvo iných aktivít, či už vodné vznášadlo, člnkovanie alebo vozenie na vodných skútroch. Všetko to záleží len na tom, aká je vaša predstava o dokonalej dovolenke. Rovnako zaujímavá môže byť aj plavba loďou.

zdroj obrázkov: http://www.zrce.hr/

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes
O autorovi