Od

Muži odjakživa tvrdili, že ženy nesmú sadať za volant. Prečo asi? Žeby preto, že sa popri šoférovaniu venujú aj iným aktivitám ako napríklad líčeniu a telefonovaniu? Hlúposť! Aj muži počas jazdy venujú telefonovaniu, nielen ženy. S líčením je to samozrejme trochu niečo iné. To je čisto ženská záležitosť. Avšak vráťme sa k veci. Môžu ženy sadať za volant?

Ženy môžu sadať za volant. Nikde nie je písané, že blondínka, brunetka či čiernovláska nesmie sadnúť za volant. Viete o tom, že dokonca niektoré ženy sú lepšie v jazdení ako muži? Hlavne oveľa via dodržujú pravidlá cestnej premávky. Muži sa na autách šantia, jazdia neprimerane rýchlo. Koľkokrát ste si museli ponadávať na mladých chalanov, ktorí vás skoro zrazili na prechode prechodcov, lebo im bolo zaťažko čo i len pribrzdiť, aj keď by mali!

Ak však nemáte vodičský preukaz dámy, tak neváhajte a spravte si ho. Chcete vedieť, kde si spravíte najlepší kurz autoškoly? Skúste na autoškole Feki. Jednoznačne Bratislavčanky! Táto autoškola sídli v Bratislave, tak ak bývate v Bratislave, neváhajte a hláste sa kurz kým vás niektorá iná nepredbehne! Stačí ak vyplníte formulár na stránke autoskola-feki.sk a je to! Už len čakáte, kedy začne kurz. Do jazdenia a pozor na dôchodcov na prechode!

Flirt v autoškole?

Máte mladého inštruktora a páči sa vám? Ste mladá, krásna a chcete ho zaujať? Oblečte si na seba priliehavé legíny a verte, že váš školiteľ sa do vás určite zahľadí. Nemusí však ísť iba o školiteľa. Ak máte nejaký objekt svojej túžby, neváhajte a obliekajte si legíny od sexy-pradlo.sk. Zvýraznia vaše pevné nohy a nenechajú chladného žiadneho okoloidúceho muža. Váš zadoček a vaše nohy vyniknú, verte nám!

Nikdy neviete, možno vás váš inštruktor pozve na rande! Pri jazde si zvoľte aj dobrú podprsenku. Myslíte si, že je to hlúposť. Nie, nie je.

Pevná podprsenka

Pri jazdení na autoškole je dôležité zvoliť si z vášho šatníka pevnú podprsenku. Prečo? Pretože čo ak sa vám náhodou na vašej starej podprsenke povolí ramienko? Čo ak sa vám nedajbože roztrhne? Chcete zažiť takýto trapas? Veríme, že určite nie a už len z toho dôvodu vám radíme pevné podprsenky od sexy-pradlo.sk.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi