Od

Ukázať svoje nahé telo pred ľuďmi, je pre väčšinu žien nočnou morou. Určite ste už mali niekedy podobný sen, stáli ste pred publikom, a naraz ste s hrôzou zistili, že Vám chýba oblečenie – ste celkom nahá.

Môžeme byť pokojné, na verejnosti sa s najvyššou pravdepodobnosťou žiadna z nás obnažovať nebude. Avšak veľmi dôležité je cítiť sa dobre nahá, keď príde na intímne chvíle vo dvojici, a samozrejme milovať svoje nahé telo a nehanbiť sa predovšetkým sama pred sebou.

Prinášame Vám typy, ako sa naučiť milovať svoje telo také, aké je.

Pravidelné cvičenie

Existuje množstvo pohybových aktivít, vďaka ktorým sa môžete vo svojom tele cítiť lepšie. Cvičenie so sebou  prináša aj množstvo iných výhod – zdravá strata váhy, posilnenie imunity, zvýšenie sebavedomia. Naviac fyzická aktivita uvoľňuje z tela endorfíny – hormóny šťastia, vďaka ktorým budete mať nie len zrelaxované telo, ale aj lepšiu náladu.

Rozmaznávajte sa

Rozmaznávanie vlastného tela od hlavy až po päty je skutočný posilňovač sebavedomia. Necítite sa ako hotová hollywoodska hviezda po dni strávenom v kozmetických salónoch? Ak dopredu predpokladáte, že večer budete nahá, doprajte si cez deň relaxačný kúpeľ, vydepilujte si nohy, postarajte sa o svoje telo, aplikujte voňavé telové mlieko, použite pleťovú masku, upravte si vlasy. Jednoducho spravte všetko preto, aby ste sa večer cítili čo najkrajšia.

Správne podsvietenie

Ani telo najštíhlejšej super modelky nevyzerá perfektne pri zlom svetle.  Uistite sa, že svetlo vo Vašej spálni, či kúpeľni Vášmu výzoru lichotí. Do izby vneste viac mäkkých, pastelových tónov, môžete využiť farebnú žiarovku, alebo obyčajné tienidlo. Vynikajúcim typom sú sviečky. Nie len, že navodia romantickú atmosféru, ale ich tlmené svetlo zaručene polichotí Vášmu telu a pokožke.

Experimentujte

Ak sa schyľuje k intímnej chvíli, nikto Vám nikdy nebude kázať aby ste boli nahá úplne, tak ako Vás pán Boh stvoril. Experimentuje, vezmite si na seba topánky s vysokým opätkom, šperky, spravte si večerný mejkap, použite svoj obľúbený parfum, vezmite na seba čokoľvek, čo Vám zvýši sebavedomie. Ak sa cítite sexy, tak ste sexy.

Prestaňte toľko premýšľať

Nenadarmo sa hovorí, že každý je sám sebe najväčším kritikom. Odložte konečne to zväčšovacie zrkadlo, a začnite sa sústrediť na to, čo na svojom tele milujete. Uvedomte si, že Váš parter nebude v intímnej chvíli premýšľať o tom, aké veľké je Vaše bruško, či prsia. Bude nadšený, že ste nahá a to isté by ste mali cítiť aj Vy.

Ak budete milovať Vaše telo vy, bude ho milovať aj Váš partner. Takže preč so zbytočnými myšlienkami, a začnite si tieto krásne chvíle užívať naplno, tak nám radia ženy z internetového magazínu healthy women.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi