Od

Aj horské prostredie má veľa pozitív, pre ktoré sa mnohé rodiny rozhodnú tráviť dovolenku radšej tam ako pri mori. Čistejší vzduch, žiaden ruch a ničnerobenie sú lákadlom aj pre vás ťažko pracujúcich. Ak máte v pláne vziať nohy na plecia a ísť oddychovať, zvoľte si horské prostredie v Javorníkoch. Hovorí sa, že práve tam je najčistejší vzduch. Pre mešťanov, ktorí dennodenne dýchajú smog a samý prach, to bude veľmi dobré. Oddýchnite si v Javorníkoch. Ak ale nechcete stanovať a zažívať dobrodružstvo v horách, zvoľte si hotel, ktorý vám zabezpečí nocľah, stravu a ešte aj fantastický wellness. Ktorý hotel v Javorníkoch by vám dokázal zabezpečiť najprijateľnejšie ubytovanie? Najprijateľnejšie ubytovanie dostanete v hoteli Čertov. Pekný nanovo zrekonštruovaný hotel prináša množstvo možností, ktoré vám nedovolia, aby ste sa čo i len chvíľku nudili. Vezmite nohy na plecia a utekajte za vytúženým oddychom do horského prostredia Javorníkov. Verte, že tieto hory si vás získajú.

Hory sú výborné na relaxáciu. Prídete na iné myšlienky a nadýchate sa čerstvého vzduchu. Síce aj na Majstrovstvách Európy vo futbale si prídete na svoje, hory sú predsa len hory. Využite pekné počasie, zbaľte deti a vyrazte do krásneho prostredia Javorníkov. Na Slovensku nemáme len Tatry. Javorníky sú tiež krásnym strediskom nielen cez leto, ale aj cez zimu.

Firemná akcia na Čertove

Podnikatelia majú možnosť využiť hotel Čertov aj na firemnú akciu. Ak si chcete upevniť vzťahy s kolegami a zabaviť sa, využite krásne horské prostredie. Zvoľnite pracovné tempo a doprajte si neformálnejšie stretnutie so svojimi podriadenými. Upevňovanie vzťahov je prioritou číslo jeden pre podnikateľov. Ak chcete byť najlepším šéfom, využite služby hotela Čertov. Vaši zamestnanci sa odtiaľ vrátia s dobrými pocitmi a fantastickými zážitkami. Vychutnajte si skvelú firemnú akciu v nezabudnuteľnom prostredí.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi