Od

Pri každodennom zhone sa nám môže stať, že sa zabúdame o seba starať. Ide o drobnosti, vďaka ktorým môžeme aj počas náročnejších dní vyzerať sviežo a žensky. Mnohé ženy sa počas dňa necítia skutočne žensky práve v obyčajných rifliach a tričku. Ako si dopomôcť k tomu, aby sa každá žena cítila ako dáma?

Dámu spoznáme najmä podľa toho, ako sa správa a čo z nej vyžaruje. Nie s každým sa však dáme hneď do reči, a preto mnohí súdia druhých najmä podľa toho, kto ako vyzerá. Ako vyzerať aj počas bežných dní ako dáma?

  1. Zabudnite na ruksaky

Ak si do práce nemusíte nosiť veľa vecí, skúste vymeniť ruksak či tašku za dámsku kabelku. Dámska kabelka sa bude hodiť k letným šatám alebo k úzkym rifliam. Nezáleží na tom, čo si oblečiete, vďaka kabelke budete vyzerať žensky a niekto by mohol povedať, že aj profesionálnejšie. Ak nie ste fanúšičkou klasických kabeliek, vždy si môžete vybrať napríklad elegantnú aktovku.

  1. Majte upravené nechty

Pekná manikúra svedčí o tom, že sa o seba zaujímate. Určite máte svoju obľúbenú farbu. Vyberte si lak na nechty v rovnakom odtieni a spravte si manikúrový večer – nalakujte si nechty. Uvidíte, že vaše ruky budú pôsobiť nežne a upravene. Ak si netrúfate lakovať nechty sama, vždy môžete poprosiť kamarátku alebo ísť rovno k manikérke.

  1. Zlaďte sa

Ak si dáte ráno modré rifle s bielym tričkom a červenou kabelkou, topánky by mali byť v nejakých neutrálnejších farbách. Rovnako aj doplnky. Ak máte na krku zlatú retiazku, vyberte si aj náušnice v zlatej farbe. Ak bude vaše oblečenie s doplnkami k sebe ladiť uvidíte, že sa budete cítiť dobre a elegantne ako dáma! Ak máte radi detaily, skúste si kúpiť peňaženku, ktorá bude ladiť s kabelkou. Bude to vyzerať vkusne a štýlovo.

Niekedy stačí málo na to, aby sa žena cítila žensky. Vyberte si tak, aby ste sa cítili dobre a sebavedomo. Pretože sebavedomá žena je vždy za dámu!

Zdroj obrázku: Victoria Chudinova / Shutterstock.com

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi