Od

Žiadne také, že budete leňošiť. Vaša jediná aktivita cez voľný čas nebude len vrhanie tieňom. Poďte  zapracovať na svojej postave, ktorej ste sa cez zimu dostatočne nevenovali.

Pozrite sa na vaše nohy. Pozrite sa vaše brucho. Vidíte? Tie kilečká naviac sa začínajú prejavovať, tak šup šup poďte cvičiť.

Behaním si vyšportujete stehná a lýtka

Žiadna veda a nič neznáme pre vás. Samozrejme, že beh vám pomôže si vypracovať vaše nohy na nohy modelky. Treba však preto niečo robiť. Zabehať si nechoďte len raz za čas. Musí tam byť určitá pravidelnosť, aby sa výsledky na vašich nohách dostavili. Netvárte sa, že sa vám nechce! Nechcete byť sexy? Nechcete, aby vaši partneri nechali oči na vás pri pohľade na vašu dokonalú postavu? Odložte zásteru a choďte si zabehať do prírody! Ale čo si obuť? Bosá predsa nemôžete ísť a v lodičkách, ktorých máte plný botník by ste predsa ďaleko nezabehli. Obzrite sa po topánkach pre ženy, ktoré sú určené na beh.

Naozaj existujú topánky na beh?

Áno, existujú. Stačí zájsť do ktoréhokoľvek obchodu so športovou obuvou a vyberiete si tam skvelé dámske topánky na beh, v ktorých sa vaša noha bude cítiť ako v perinke. A nie v ktovieakej perinke. Športové topánky disponujú dobrou podrážkou s drážkami, ktoré vám zaručia, že sa nešmyknete a nespadnete na nos, čo i len pri prvom pokuse o beh. Výrobcovia topánok na behanie sa nezamerali len na ženy. Samozrejme, aj muži si môžu vybrať zo širokého spektra obuvi.

,,Drahý, zašportuješ si so mnou?

Nenechajte sedieť svojho partnera doma. Zapojte ho do športových aktivít a zabehajte si s ním. Vezmite ho do obchodu s obuvou a nasaďte mu na nohu topánky na behanie. Potom vás už nebude môcť odmietnuť. Neobávajte sa, aj páni si nájdu vhodnú obuv na šport. Obuv už máte kúpenú, ale nemáte tričko na behanie? Nechajte sa inšpirovať vtipnými tričkami.

Tričká s podtlačou teraz letia

Budete zaujímavý a každý si vás pri behu hneď všimne. Takže kde kupovať takéto tričká, ak chcete byť fešáci aj pri behu? Predsa na stránke bastard.cz, kde vás hneď po otvorení stránky zaplavia vtipné tričká so zaujímavými motívmi. Verte nám, budete in aj pri behaní.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi