Od

Kabelky potrebujeme, či už ideme na nákupy do potravín, alebo máme pracovné stretnutie. Kabelky všeobecne delíme podľa materiálu, veľkosti a príležitosti.

Aké kabelky by ste si ale mali vyberať, aby sa vám hodili ku každému oblečeniu, čo máte v šatníku?

Kožené kabelky

Najkvalitnejšími kabelkami sú bezpochyby kožené kabelky. Koža sa prispôsobí, nepraská a aj po rokoch vyzerá stále reprezentatívne. Povedzme si úprimne, môžeme si toto povedať o lacných kabelkách zo syntetiky? Už po pár použitiach (najmä, keď sa kabelka namáha, preťažuje) budú viditeľné praskliny na povrchu kabelky. Najviac sa ale znehodnotí spodná strana kabelky – tá časť, ktorá je najviac zaťažovaná. Znehodnotia sa aj ušká kabelky. Väčšina žien kabelky preťažuje, čo spôsobuje znehodnotenie ušiek kabelky a tým aj znehodnotenie celej kabelky.

Ak chcete kvalitné kabelky, uprednostňujte predovšetkým štýlové kožené kabelky. Odporúčame klasiku v podobe béžovej, sivej, čiernej a hnedej farbe. Hodia sa vám ku všetkému, čo máte v šatníku, aj k tým najfarebnejším veciam.

Aby vám ale kožená kabelka vydržala, nezabúdajte ju pravidelne impregnovať. Odporúčame vám kúpu protiprachových vrecúšok. Takto ochránite kožu najlepšie a výrazne tak predĺžite jej životnosť.

Talianske kabelky

Ak vás zaujali kožené kabelky, vyberajte si z ponuky elegantných talianskych kabeliek. Luxus, štýl, kvalitné spracovanie – aj toto ponúkajú talianske značky, ktoré sa zamerali na výrobu štýlových dámskych kabeliek. S týmito kabelkami vyniknete v dave a každý vám bude obdivovať ten luxus, ktorý máte na pleci.

Ak chcete ľahko kombinovateľné kabelky, uprednostnite prírodné, resp. neutrálne farby. Ak chcete kvalitné kabelky, ktoré vám vydržia a neroztrhnú sa, uprednostnite tie z pravej kože. Kožené sú síce drahšie ako kabely zo syntetiky, kvalitou sú však úplne na inej úrovni.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi