Od

Vyznávate aktívny životný štýl a potrpíte si na vysokú kvalitu? Nezľavte zo svojich podmienok ani pri zostavovaní vášho šatníka. Nechajte sa inšpirovať našim článkom a zaobstarajte si to pravé pre seba. Lebo len oblečenie, v ktorom sa budete cítiť komfortne, môžete využiť na 100%.

Legíny

Je zaujímavým faktom, že legíny boli známe už v období stredoveku. Pravda, v tých časoch išlo takmer výhradne o mužský diel oblečenia. Dámy a legíny začali postupne nachádzať spoločnú reč v 19. storočí a definitívne ju našli až v druhej polovici minulého storočia. V dnešnej dobe patria legíny Roxy k moderným ženám, ktoré dbajú o svoj výzor aj pri športe. Hodia sa do fitka, na jogu alebo na beh. Prispôsobia sa vašim záľubám, ale aj postave. Môžete si vybrať obtiahnutejšie alebo voľnejšie, záleží len na vašich preferenciách.

Mikiny

V dobách, kedy sa tento kúsok oblečenia dostal do našich končín, boli mikiny charakteristické potlačou s Mickey Mauseom. S troškou nadhľadu by sa dalo povedať, že to neboli mikiny, ale mickeyny. Odvety však mikiny prekonali kus cesty na poli dizajnu, použitých materiálov aj funkčnosti. Vynikajú medzi nimi dámske mikiny Roxy, ktoré reflektujú na všetky požiadavky aktívnych žien. Nájdete ich v klasických aj moderných strihoch, s kapucňou či bez. Niektoré modely sa hodia do spoločnosti, iné skôr do fitnes centier. Ktoré uprednostňujete vy?

Značka, ktorá fandí aktívnemu životnému štýlu

Produkty značky Roxy sú prosto stvorené pre aktívne, športovo založené ženy. Okrem skvelých mikín a legín sú v ponuke aj pekné topy či športové doplnky v podobe tašiek alebo trendy batohov. Roxy vás ale dokáže vybaviť aj na svahy, obliecť doslova od hlavy po päty. Čiapky, bundy, nohavice, na snowboardovanie budete pripravené lepšie ako Kristína Medlová. Alebo…?

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi