Od

Nevyhovujúca dĺžka penisu trápi každého druhého muža. Mnohí muži ani len nedúfajú, že to, čo im príroda nadelila, môžu nejakým spôsobom ovplyvniť, zmeniť. Ak aj vášho partnera a vás trápi dĺžka jeho prirodzenia, vyskúšajte niektorý z týchto spôsobov.

Prírodné prípravky

Medzi najznámejšie prírodné prípravky patria tabletky Xtrasize. Ako samotný predajca uvádza: „Xtrasize je jeden z najúčinnejších tabletkových produktov na zväčšenie penisu na svete užívaný ústne.“ Zložky, z ktorých sa skladá, žiadnym spôsobom neohrozia zdravie muža a požadovaný výsledok mu prinesú jedine po dlhodobom a hlavne pravidelnom užívaní. Existuje však ešte jeden spôsob, ktorý je účinnejší.

Ťahové extendery

Sú účinnejšie ako prírodné preparáty a dokážu zväčšiť každý malý penis. Ťahové extendery však spôsobujú bolesť, čo je v podstatne ich najväčšou nevýhodou a zároveň výhodou. Ťahové extendery zväčšia malý penis dokonca dvakrát rýchlejšie ako prírodné prípravky. Komu ale vadí bolesť, nech radšej vyskúša prírodné prípravky, napríklad vyššie spomínaný Xtrasize.

Cviky na zväčšenie

Okrem prírodných prípravkov a ťahových extenderov môže váš partner vyskúšať aj špeciálne cviky na zväčšenie penisu. Na internete nájdete množstvo takých cvikov, ale pozor, cvičte ich presne podľa pokynov. Pokojne ich váš partner môže vyskúšať aj po pracovnom mítingu v Žiline v hotelovej izbe.

Ak vášho partnera trápi dĺžka penisu, podporte ho. O týchto problémoch nikomu nehovorte. Sú intímneho charakteru a zbytočne by sa tak rozniesli reči, ktoré by vášho partnera určite nepotešili. Ak vyskúša jeden zo spomínaných spôsobov zväčšenia, uvidíte, že váš partner, ale i vy budete spokojnejšia. Váš sex bude iný, ako doteraz. Bude lepší.

Ak vám nevadí bolesť, určite vyskúšajte ťahový extender – napríklad Phallosan Forte. Nemusíte sa báť, nie je drahý.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi