Od

Po odmlke dlhšej ako avizovaný týždeň sa opäť vraciame s blogerskou štafetou. Dnes blogerka Dijoun vyspovedala Klaudiu D. Obe sú autorkami blogu 2jollybrunettes.

 

Upraven_1

  1. Na začiatok nám povedz jednu vec, ktorá ťa charakterizuje, podľa, ktorej si ťa určite nikde nepomýlime.

Ukecaná! Alebo ja neviem, ako sa povie takému čo všetko vybaví? Menežeris? Hej menežeris! (smiech)

  1. Váš blog zakladáte prevažne na móde. Prezradíš nám kde berieš všetku tu inšpiráciu alebo skôr od koho?

Taak ako už môžete vedieť, najprv som brala inšpiráciu od Ivanky Petruškovej a Sáry Soškovej, to je všade to tam nedávaj! (smiech) A potom sa nejako začal vyvíjať môj vlastný štýl, kombinovala som aj nekombinovateľné. A ďalej asi najviac pozerám Lookbook, Dnes nosím a Módu zo slovenských a českých ulíc, kde beriem hodne inšpirácie.

  1. Ako vníma váš blog vaše okolie? Stretávate sa skôr s pozitívnymi ohlasmi alebo ste mali už aj nejaké negatívne skúsenosti?

V triede to bolo najskôr také, že si zo mňa robili srandu lebo si mysleli, že to asi nemyslím vážne, ale teraz ma už viac menej podporujú a každý tam sleduje môj instagram aj keď nemá instagram (smiech) a nové články. Dokonca aj u nás v Turzovke, kde som si myslela, že ma budú všetci odsudzovať, ale bolo to práve naopak. Vždy sa nájdu ľudia, ktorí odsudzujú, ale mám chalanov, ktorí sa mi priznávajú, že čítajú náš blog, z čoho som úplne mimo.

  1. Každý z nás má určite nejaký „tajný sen“. Prezradila by si nám ten svoj?

Už odmala som sa chcela ísť pozrieť buď na Miss Slovensko alebo na Victoria’s Secret prehliadku.

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Vieme, že ďalším z tvojich koníčkov je fotografovanie. Chcela by som vedieť, či ti je bližšie byť modelkou alebo ťa baví skôr modelky fotografovať? Alebo to máš narovnako?

No, narovnako to určite nemám, ale záleží to hlavne od toho kto mňa fotí a koho ja fotím, pretože nie vždy to je ľahké nafotiť niekoho. Svojím spôsobom mám vlastne rada oboje, ale keď je dobrý fotograf, tak som radšej modelkou a zasa naopak keď viem, že mám dobrú osobu na fotenie, tak som zase rada fotografom.

klaudi

 

  1. Podľa článkov všetci vidíme, čo si v ten deň robila a podobne, ale nemohla by si nám opísať aký je tvoj typický deň? Ako vyzerá deň podľa Klaudi?

No dobre, tak cez týždeň vstávam 6:40 a niekedy aj 7:45 a to som v škole skôr ako naši spolužiaci! Potom sedím v škole ako každý, pokračujem na obed väčšinou do mesta alebo si niečo spravím, potom pobehám mesto, pobehám sekáče, vrátim sa na intr a to už si idem väčšinou von zabehať alebo ideme fotiť. potom si splním povinnosti do školy a zakončujem to seriálmi (teraz idem na Big Bang Theory a čakám už dlho na 19. časť) alebo filmami, raz som pozerala 4 hodiny v kuse film, no chápete to!? A medzitým zvyknem pomáhať ľuďom so ZAVkom. Chdím spávať okolo 12 a ak nie, tak to bude tým, že si s niekým dlho chatujem napríklad s Oliverom (smiech). A to je asi tak všetko z toho typického dňa.

  1. Tak teraz taká spontánna otázka.:D Čo by si nám povedala o tom Oliverovi? Nikdo z nás tu o ňom nič nevieme, niektorí možno to, že fotí Dianu, ale to je všetko. Tak nám to trošku priblíž.

Už som čakala kedy sa ma to spýtaš. (smiech) Tak Oliver nieje môj chalan, ani nič podobné, ale je to dobrý kamarát, ktorý ma vie vždy podporiť aj keď ma vie niekedy naštvať. Ale samozrejme je v pohode a vždy tu je pri mne keď to potrebujem.Však? (Oliver nám bol asistovať pri rozhovore :D)

  1. Teraz mám pre teba cestovateľskú otázku. Takže ak by si si mohla vybrať medzi najväčšími metropolami, ktorá by ti bola najbližšia?

Ja si myslím, že v Londýne je ten štýl taký viacej svojský, čiže každý tam má niečo do seba. Ale ja by som chcela žiť v Kalifornii, pretože je to tam úplne super a viem, že by niektorá nemenovaná osoba Oliver chcela mať barák vedľa mňa a rada by mi sponzorovala foťáčiky a statívy! (smiech) To bol vždy môj sen, bývať v Kalifornii!

huntington-beach-502002_1920

  1. Vidíš váš blog v budúcnosti na inej úrovni, mám na mysli na tej zahraničnej úrovni?

Ja si myslím, že by sme sa tam mohli dostať, pretože keď pozerám v štatistikách „zdroje prenosov“  alebo „publikum“, tak máme sledovanosť vlastne aj z Ruska, to asi môj ocino pozerá aj s kamarátmi. Potom tam máme aj Ukrajinu, USA, Taliansko, no proste všetko ide! (smiech)

  1. Nakoniec nám povedz komu predávaš našu „blogerskú štafetu“ ďalej. Na koho sa môžeme na ďalšiu stredu tešiť?

Štafetu predávam Janke Dvořákovej . Čiže sa máte určite načo tešiť!

 

 

 

 

 

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes
O autorovi