Trendy leto

16 júla, 2013 o 23:11

Od

Už vás omrzelo ležanie na slniečku, keď sú takéto horúčavy? Vyrazte si na nákupy! Klimatizované obchody plné úžasných vecí vám určite urobia radosť.Nie že by tomu bolo inokedy ináč, ale … Pozrite sa, čo sa toto leto nosí a jednoznačne to musíte mať aj vy!

„Skejt“ štýl

1o

Inšpirovaný módou mladých ľudí. Rotrhané šortky, voľné tričko s nápisom, kedsky či converse topánky, šatka do vlasov a môžte vyraziť kamkoľvek.

 

 

 

 

 

 

Romanticky a pohodlne

2o

Ak milujete šaty, sukne a dievčenské oblečenie plné kvetových vzorov, no nie ste moc zástankyňou vysokých opätkov, nemajte strach. Tieto sandálky ich nahradia. Sú pohodlné a na leto ako stvorené. Keď pridáte ešte jemný bralet, okuliare s tenkým rámom, váš dievčenský look to len „podčiarkne“.

 

 

Jemná rockerka

large

Korzetové šaty červenej farby podčiarknú vašu ženskosť a pôsobia aj veľmi elegantne. Vysoké topánky môžte zameniť aj za sandálky. Tento outfit je vhodný najmä na prechádzku s vašim „známym“. Ak sa potom s kamarátkou chystáte do baru, hodíte na seba riflovú vestičku a váš outfit chytí nový jemne rockový nádych.

 

 

 

Doplnky, doplnky a doplnky …

large (1)

Nezabúdajte na náramky, náušnice, prstene a hlavne hodinky, ktoré sú toto leto veľkým trendom. Môžete ich kombinovať vo veľkých množstvách, rôzne materiály, vzory a podobne. Fantázii sa medze nekladú, ale pozor aby ste nevyzneli nevkusne.

 

(zdroj obrázkov: www.weheartit.com)

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote