Od

Leto je už tu a vás trápia nadbytočné kilá v rizikových partiách, ako brucho, zadok, stehná? Schudnite do plaviek za pár dní. Ak neviete ako, my vám poradíme. Zažiarte s novou postavou na dovolenke, ale aj na rodinnej grilovačke.

Vyhýbajte sa vyprážaným jedlám a jedzte viac sezónneho ovocia a zeleniny

Letné obdobie je zaťažkávajúcou skúškou pre váš žalúdok. Skúste vyprážané a ťažké jedlá z jedálnička úplne vyškrtnúť a nahraďte ich ľahšie stráviteľným jedlom. Namiesto vysmážaných rezňov si doprajte mäso na prírodno, poprípade robené na vode. Ako prílohu si nedávajte zemiaky a ryžu, ale urobte si zeleninový šalát zo sezónnej zeleniny. V podstate klasické stravovanie nahraďte delenou stravou. Behom chvíle sa vám upraví váha a nadbytočné kilá budú miznúť.

Zelená káva na chudnutie

Odporúčame vám vyskúšať zelenú kávu z Brazílie. Zelená káva je výborná na chudnutie, ale aj na detoxikáciu. Obsahuje prospešnú kyselinu chlorogenovú, ktorá pomáha výrazne redukovať množstvo cukru v krvi.

Znovupoužiteľný pohár na cesty

Robievajte si aj ovocné smoothies. Receptov nájdete na internete hneď niekoľko. Uvidíte, že sa vám niektoré osvedčia a budete ich piť pravidelne.

Ak nestíhate ráno piť kávu (kľudne aj tú zelenú), vezmite si ju do práce v znovupoužiteľnom pohári KeepCup. Ak chcete, dávajte si do neho aj ovocné/ zeleninové smoothies. Odporúčame vám ho ale skôr používať na spomínanú zelenú alebo ktorúkoľvek inú kávu, poprípade ešte na horúci čaj.

Jedzte pomaly a pravidelne

Ak chcete schudnúť do plaviek, neodporúčame vám žiadne drastické diéty. Stačiť vám bude len úprava jedálnička. Ako sme už spomínali, jedzte viac sezónneho ovocia, zeleniny – robievajte si zeleninové/ovocné šaláty a jedzte skôr na prírodno upravené mäso. Odporúčame zvýšiť konzumáciu rýb, ovsených vločiek, orieškov. Konzumáciou týchto jedál nielenže schudnete, ale aj pomôžete svojej pleti. Na pleti sa vám nebudú tvoriť vrásky a zmizne aj akné.

Jedzte pravidelne – päť jedál denne a jedlá si vychutnávajte. Aj rýchlosť konzumácie rozhoduje o tom, či sa na vás kilá nalepia, alebo nie.

Schudnite do plaviek za pár dní. Inšpirujte sa týmito jednoduchými radami a uvidíte, že sa za svoju postavu nebudete musieť hanbiť. Myslite na to, že ste to, čo jete.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi