Od

Myslieť pozitívne – pre niekoho iba dve slová, pre niekoho niečo významné. Niečo, čoho sa krvopotne drží. Myslíte si, že viera je základom pozitívneho myslenia? Myslíte si, že ak budete veriť aj napriek zlým udalostiam a okolnostiam, ktoré sa vám dejú, budete sa mať dobre? My si myslíme, že áno. Viera je základom pozitívneho myslenia.

Skúsme si teda predstaviť aké by to asi bolo keby ste vôbec neverili, keby ste vôbec nemysleli pozitívne. Nad všetkým, čo by ste zažili, čo by vás neobišlo, čo by ste museli spraviť – nad všetkým by ste premýšľali negatívne. Ako by ste sa asi cítili? Cítili by ste sa šťastní? Cítili by ste sa dobre naladení? Práve naopak, boli by ste až príliš negativistický. My negativizmus neuznávame a snažíme sa ho vyškrtnúť zo svojho života.

Ako ste na tom vy? Verte! Verte v Boha – ten vás navedie na správnu cestu, na cestu úsmevu. Stačí mať vždy v rukách Bibliu – knihu veriacich. Na stránke zachej.sk ju predávajú v krásnom obale. V takom, že sa vám ihneď zapáči a budete ju chcieť mať doma. Biblia je vyhľadávanou knihou. Veriaci totiž veria, že ich privedie na správne chodníčky. Je to pravda. Biblia je mapa, ktorá znázorňuje ako postupovať k cieľu pozitívneho myslenia.

Krížové cesty

V čase veľkonočného pôstu by ste mali pravidelne čítať brožúrky s krížovými cestami. Lepšie pochopíte zlo, ktoré zažíval sám Ježiš pre to, aby sa obetoval za nás. Pán Ježiš nás všetkých miloval až tak, že sa nechal kvôli nám ukrižovať. Ak chcete lepšie pochopiť bolesť, ktorú prežíval, odporúčame vám zakúpiť si do svojej zbierky kníh aj knihu o krížových cestách. Uvedomíte si, že nie ste jediní, kto trpí. Myslite pozitívne, pán Ježiš by to tak chcel.

Potrpte si na každodenné modlitby nabudí vás to myslieť pozitívne

Pozitívnym impulzom sú aj každodenné modlitby breviár. Cítite sa vyčerpaní po psychickej stránke? Potrebujete impulz k životu? V tom prípade neváhajte a objednávajte si breviár od zachej.sk.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi